Despre proiectul Loando.ro

Suntem o comparație modernă și fiabilă a împrumuturilor online. Într-un singur loc, comparați cele mai bune oferte de împrumuturi nebancare. Aveți nevoie de sprijin pentru bugetul dvs.? Cu noi veți cunoaște rapid cele mai bune companii care operează în sectorul IFN. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți suma și perioada de rambursare și să economisiți timp facand cea mai profitabilă alegere.

Comparăm împrumuturile cu împrumut și împrumuturile în rate. Prezentăm descrierile creditorilor individuali, clasamentele fiabile ale împrumuturilor și opiniile autentice. Pe site-ul nostru veți afla unde să împrumutați, nu pentru a intra în probleme financiare, ci pentru a vă îmbunătăți în mod eficient bugetul. Suntem la curent cu promoțiile actuale. Vă vom sfătui, de unde să va împrumutați pentru a câștiga mult mai mult. De asemenea, oferim sfaturi valoroase pentru a vă ajuta să gestionați cu prudență fondurile.

Mulțumită lui Loando, puteți împrumuta simplu si rapid. Veți fi sigur că ați făcut cea mai bună alegere. Motorul nostru de comparare este creat de oameni care caută informații valoroase cu cea mai mare grijă, selectand numai cele mai bune oferte. Suntem o echipă profesionistă care analizeaza cu atenție companiile de împrumut care operează pe piață, astfel încât să puteți găsi cu ușurință oferte care se potrivesc nevoilor dumneavoastră.

Dacă doriți să ne luati legatura cu noi, vă rugăm să ne contactați.

COMPARAREA ÎMPRUMUTELOR ONLINE PENTRU DOMENIUL INTERNAȚIONAL

Loando este primul comparator online de imprumuturi financiare nebancare, ce va decola și în alte țări. Scopul nostru este de a crea un brand internațional și de a oferi servicii de cea mai bună calitate clienților din întreaga lume. De asemenea, dorim să sprijinim împrumuturile conștiente - de aceea site-urile noastre oferă articole de specialitate cu privire la managementul financiar și împrumuturi sigure. Maciej Suwik și Tymon Zastrzeżyński supraveghează proiectul Loando.pl.

LOANDO ÎN RUSIA

Loando.ru a decolat în aprilie 2017. Rusia a fost direcția evidentă pentru noi - portofoliul de companii de împrumuturi rusești a ajuns la 8,7 miliarde de ruble pe an. Valoarea sa față de 2015 a crescut cu până la 2,53 miliarde de ruble, ceea ce indică o creștere a cererii pentru acest tip de servicii. Anul trecut, în Rusia s-au acordat împrumuturi pentru 18,1 miliarde de ruble - o sumă de trei ori mai mare decât în ​​2015. Prin urmare, se poate anticipa că piața creditelor din Rusia va continua să crească. În consecință, clienții ruși ai companiilor de împrumut vor avea nevoie de acces la serviciile de cea mai înaltă calitate și de cunoștințe fiabile despre piața împrumuturilor - toate acestea vor fi furnizate de Loando.ru. Mulțumită portalului, aceștia vor putea lua decizii cu privire la împrumuturile online cu o mai mare conștientizare și pot aplica ușor și rapid pentru sprijinul financiar necesar. Proiectul Loando.ru este coordonat de Ivann Molodozhenya.

LOANDO ÎN SPANIA

Spania este o altă țară pentru care vrem să ne extindem. Planificăm să deschidem Loando.es în 2017. Facem noi provocări pentru a ajuta clienții instituțiilor nebancare să înțeleagă mai bine capacitățile sectorului IFN.

LOANDO ÎN ROMANIA

Romania este cea mai recenta tara in care am dorit sa ne extinedm. Consideram ca Romania are un potential extraordinar datorita companiilor de credite nebancare de calitate si datorita interesului cetatenilor pentru credite nebancare rapide. Coordonatorul proiectului Loando.ro este Radu Ursache.