Sfaturi pentru plata datoriilor

Nu exista nimic gresit in apela la ajutorul financiar al cuiva atunci cand situatia o cere. Cat timp te asiguri ca poti inapoia toti banii la data stabilita (cu tot cu dobanda – daca te imprumuti de la o institutie financiara), imprumuturile pe termen scurt sau lung te pot ajuta cand intampini probleme.

 

Ba mai mult decat atat, exista si situatii mai putin presante in care este recomandat sa imprumuti bani online. Spre exemplu, poate ai nevoie de bani pentru a face diverse investitii in afacerea ta, investii care mai tarziu se vor reflecta intr-un profit destul de consistent incat sa acopere costurile creditului.

Totusi, exista si situatii cand ajungi sa imprumuti mai multi bani decat iti permiti sa rambrusezi si te trezesti in situatia de a nu mai scapa de datorii. In aceste cazuri, este foarte important sa-ti pastrezi calmul si sa te gandesti cat mai obiectiv la solutii eficiente care sa-ti rezolve cat mai rapid problema datoriilor. Iata cateva solutii utile care te pot ajuta si care pot fi aplicate in majoritatea cazurilor de indatorare excesiva:

1. Devii stapan pe banii tai

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa pui piciorul in prag si sa preiei controlul asupra banilor tai. Poti incepe prin a intocmi o lista cu veniturile si cheltuielile tale lunare, fara a omite datoriile pe care le ai in momentul de fata.

2. Incepe sa achiti datoriile mai mici

Dupa ce ai creat lista respectiva si ti-ai facut o idee mai clara despre “scurgerile” din bugetul tau, incearca sa pui deoparte bani pentru datorii. Este extrem de important sa incepi de la cea mai mica datorie pana la cea mai mare, achitandu-le pe fiecare in parte, pe masura ce bugetul tau se stabilizeaza.

3. Cauta solutii pentru un venit suplimentar

Cu o buna organizare a timpului si a resurselor, in mod cert vei putea face loc pentru inca o sursa de venit care sa-ti completeze bugetul lunar. Nu trebuie decat sa gasesti inca un lucru care iti place si din care ai putea castiga bani in plus. De altfel, exista foarte multe persoane care, pe langa job-ul full time, au si un job part-time pe care il fac fie din pasiune, fie din nevoia de bani. Ideal ar fi sa gasesti un echilibru intre acestea din urma.

4. Vinde-ti lucrurile inutile

Este in firea noastra umana sa strangem cat mai multe obiecte care nu mai servesc niciunui scop, din nostalgie sau din comoditate. O bun metoda de a obtine rapid bani pentru a-ti achita datoriile este sa gasesti acele obiecte aflate in stare buna si sa le vinzi persoanelor care au cu adevarat nevoie de ele.

Imprumuturi gratuite
Credit Prime
1000 lei / 30 zile
Telecredit
2000 lei / 30 zile
Viva Credit
2000 lei / 35 zile
Credit Fix
2000 lei / 55 zile
Zaplo
1000 lei / 30 zile

Adauga comentariu

##     ## #### ##     ## ##    ##  #######  
###   ###  ##  ##     ##  ##  ##  ##     ## 
#### ####  ##  ##     ##   ####   ##     ## 
## ### ##  ##  #########    ##    ##     ## 
##     ##  ##  ##     ##    ##    ##  ## ## 
##     ##  ##  ##     ##    ##    ##    ##  
##     ## #### ##     ##    ##     ##### ## 

Logheaza-te sa ascunzi acest camp

Comentarii